L’Emmona es un repte important i com tal s’ha de preparar bé, amb seny i amb constància. Us volem ajudar en aquesta preparació i per això hem organitzat dues jornades de treball per tal que arribeu a l’Emmona en les millors condicions.

Durant el dies 19 i 20 de març l’Emmona es trasllada al Refugi Els Estudis, a la petita població d’Espinavell, per reforçar importants aspectes que ens faran gaudir de la millor Emmona.

El centre neuràlgic del Domini d'Isards, primera Estació Trail del Pirineu Oriental, ens acollirà per gaudir d'uns paratges únics per la pràctica dels esports de muntanya.

Aquestes jornades estan obertes a tothom, participants a l'Emmona o amants de les curses de muntanya.

En aquestes jornades donarem molta importància a la preparació a nivell nutricional i psicològica, dos factors importantíssims a l’hora d’afrontar una cursa d’ultraresistència.

Què farem?

  • ENTRENAMENTS: coneixerem com ho fan corredors d’alt nivell com l’Anna Comet, en Roger Viñas o en Jordi Gamito. Podràs escollir el recorregut i ritme que més s’adapti a les teves necessitats i dissenyaràs la teva progressió fins a l’Emmona per aconseguir el teu millor rendiment i esquivar el risc de lesions.
  • NUTRICIÓ: planificaràs l’alimentació i la hidratació d’aquí a la cursa i els dies i moments previs. Amb l’equip de nutricionistes d’ADNEEC SPORT sabràs què menjar i beure mentre corres i com recuperar-te sense deixar-te res. I aprendràs a fer-te barretes i batuts deliciosos!
  • PSICOLOGIA: entrenar i competir, motivació i desgast, córrer en equip. Elements per controlar i potenciar la nostra psicologia a càrrec de Bernat Ramos, de l’equip de PSIGMA.
  • PAISATGE: els paratges màgics de carena de la Vall de Camprodon, recentment declarats Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, racons únics a tocar del cel.
  • GAUDI: cuina de la terra nutricionalment equilibrada al restaurant CAN JORDI, perquè salut i gastronomia també van de la mà, i projecció dels documentals El hombre que empezó a correr / Radiografia de l’ultra amateur amb Josep Serra.

No t’ho pensis més i vine a gaudir d’aquest dos dies amb nosaltres.

  

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive Module Information